Je bekijkt nu Zo kun je een gratis Jack’s burger scoren!

Zo kun je een gratis Jack’s burger scoren!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Geen categorie

Airsoft Pro 60 minuten + Gratis Jack’s Burger

Reserveer, train en geniet van die heerlijke Jack’s Burger!

Train je airsoft-skills op onze Interactieve Airsoft schietbaan en profiteer als PRO van alle voordelen! Als PRO geniet je van onze GRATIS Jack’s Burger bij de reservatie van onze Airsoft Pro 60 minuten formule.

Airsoft Pro

Dat is reactietraining met je eigen airsoft wapen. Wij leren je hoe onze interactieve schietbaan te besturen zodat jij ongestoord 60 minuten naar hartelust kunt oefenen.

Enkel geldig in Eeklo!

Regelgeving

Toegelaten wapens: handwapens (Elektrisch, Gas of CO2), Shotguns en AEG’S.(Snipers verboden) Maximal: 360 FPS – BB’s: 0,20 gram en BIO

Prijzen en duurtijd:

60 min: 25 euro p.p.

FPS-test:

Alvorens van start te gaan zal elk wapen gekeurd worden door onze verantwoordelijke. Bij het slagen van de test zullen we de replica markeren, enkel de replica’s die worden goedgekeurd mogen aanwezig zijn tijdens het spel. We zullen te pas en onpas een bijkomende test doen op ALLE wapens, zijn deze niet gekeurd dan volgt de onmiddellijke verwijdering van het spel en de range. Indien u wapen niet door de keuring geraakt kan u er uiteraard één huren bij de organisatie.

FPS-limitieten:

Maximal: 360 FPS voor: handwapens (Elektrisch, Gas of CO2), Shotguns en AEG’S. Snipers zijn niet toegelaten. Alle fps testen worden gemeten met 0,20 gram bb’s!

BB’S:

Er wordt enkel met BIO BB’S gespeeld. Deze kunnen van verschillende merken zijn , … zolang ze maar bio zijn. Deze zijn tevens bij ons te koop.

Vervoer van de replica’s:

Het is bij de wet verboden om u replica zichtbaar te vervoeren, doe dit dan ook in een koffer of zak. Wij raden aan u magazijnen en uw replica gescheiden te vervoeren, het is tevens bij wet verboden deze gebruiksklaar te vervoeren.