Vacature werpcoach vestiging Aalst

Vacature werpcoach vestiging Aalst

Lumberjacks Aalst is op zoek naar een vriendelijke, enthousiaste, verantwoordelijke bijlwerpcoach. Beschikbaar vanaf september 2019.

Lumberjacks is de grootste indoor bijlwerplocatie in België. Onze locatie heeft ruimte voor bijlwerpen, teambuilding-evenementen, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes en andere speciale gelegenheden!

Geen ervaring met het gooien van een bijl? Dat is geen probleem! Er is geen ervaring nodig om bijlwerpcoach te worden. We zullen je alles leren wat je moet weten om een succesvolle bijlwerpcoach te worden!

VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Veiligheid is # 1 bij Lumberjacks! Er wordt van je verwacht dat je spelers veilig traint en begeleidt bij hun bijlwerpen. De bijlwerpcoach moet zich niet alleen bewust zijn van hun eigen omgeving, maar ook van klanten en doelgroepen.

 

TAKEN:

  • Je begeleid spelers tijdens het bijlwerpen.
  • Leiderschapsvaardigheden zijn een must. Zelfverzekerd / leidinggevende persoonlijkheid in een groep en de mogelijkheid om de groepsdynamiek te beheren.
  • je bent een geboren entertainer die enthousiast en commercieel ingesteld is en oog heeft voor details en sfeer.
  • Je bent flexibel en denkt oplossingsgericht.
  • Je beantwoordt vragen, zowel telefonische als per mail.
  • Daarnaast ben je bereid om in het weekend en ‘s avonds te werken.

De bijlwerpcoach is vriendelijk, extravert en enthousiast! Onze klanten komen bijlen gooien en HEBBEN PLEZIER! We hebben ervaren spelers die competitief zijn, en we hebben recreatieve spelers die gewoon wat achterover willen leunen en een scherp voorwerp op wat hout willen gooien. Ongeacht de klant, ons personeel moet ervoor zorgen dat de ervaring uitzonderlijk is voor iedereen die in onze vestiging komt bijlwerpen.

LOCATIE:

  • Oude fabrieksgebouwen du Parc -Erembodegemstraat 25/33 – 9300 Aalst

WANNEER:

  • September 2019

Ben jij de geschikte persoon voor deze functie? Of ken je iemand? Laat het ons weten via jobs@lumberjacks.be

Close Menu
×
×

Cart