De Internationale bijl-werpdag komt eraan op 13 juni.

Voor toegewijde bijlwerpers is het een geweldig excuus om alles te vieren wat ze leuk vinden aan de sport. Het bevredigende gebonk van de bijl in het hout, de sensatie van het raken van de roos in de hitte van de concurrentie, en natuurlijk, de vriendschappen gevormd door het gooien met de bijl!

In feite is het de perfecte kans voor niet-ingewijden om mee te gaan naar Lumberjacks en te ontdekken waarom het gooien van een bijl nu een van de snelstgroeiende nieuwe sporten in België is. Dus als je op 13 juni in Gullegem/Kortrijk bent, kunt je gewoon je nieuwe favoriete sport ontdekken.

Wat is Internationale bijl-werpdag/International Axe Throwing Day?

Heel eenvoudig, Internationale bijl-werpdag/International Axe Throwing Day op 13 juni is een kans om de groeiende sport van het gooien met bijlen over de hele wereld te vieren. Het is een kans voor mensen om te ontdekken hoe leuk het gooien met een bijl is. Internationale bijl-werpdag/International Axe Throwing Day werd opgericht door de World Axe Throwing Leagueom “het bewustzijn te vergroten en de sport van het gooien met bijlen te verenigen”. Het gaat erom mensen samen te brengen, plezier te hebben en natuurlijk veel bijlen te gooien.

Om zoveel mogelijk mensen aan te moedigen om deel te nemen, biedt Lumberjacks de volgende actie aan 1 werper betalen = 2de werper gratis. Dus als je dat nog niet hebt gedaan, is het een goed moment om je eerste bijl te gooien in Finlandia Yeti Gullegem – Driemansten 39 – Gullegem.

Reserveer via e-mail: Reservaties@lumberjacks.be